Ιδέες παθητικού εισοδήματος μέσω του Internet

 

Δωρεές – Λάβετε δωρεές για κάτι που έχετε προσφέρει δωρεάν

Δανείστε χρήματα Online – Αν έχετε κάποια πράγματα στην άκρη που δεν τα χρειάζεστε άμεσα, μπορείτε να τα δώσετε σε άλλους. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα τα πάρετε πίσω μαζί με τόκο. Το κέρδος σας.

Συγγραφή και πώληση βιβλίου – Βρείτε κάτι που είστε καλοί και γράψτε ένα βιβλίο πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια θα μπορέσετε εύκολα να το βάλετε προς πώληση μόνοι σας στο διαδίκτυο και να περιμένετε πωλήσεις για κέρδος.

Affiliate Marketing – Αν έχετε ταλέντο στις πωλήσεις αλλά όχι επιχείρηση και προϊόντα. Μπορείτε να γίνεται ο μεσάζοντας ανάμεσα σε καταναλωτή και κατάστημα κερδίζοντας από προμήθειες επί των πωλήσεων.

Προβολή διαφημίσεων σε ιστοσελίδα – Αν έχετε κάποια ιστοσελίδα μπορείτε να διαθέσετε χώρο μέσα σε αυτή για να προβάλετε διαφημίσεις από τρίτους

Αγορά επιχείρησης που ήδη έχει κέρδη Είτε για συνταξιοδότηση είτε λόγω οικονομικών αρκετοί πουλάνε επικερδής επιχειρήσεις . Αρκεί να βρείτε μια τέτοια για αγορά και να συνεχίσετε να την συντηρείτε

Dropshipping – Πουλήστε προϊόντα άλλου μαγαζιού/κατασκευαστή μέσα από το δικό σας eshop σας χωρίς αυτά να φτάσουν ποτέ σε εσάς.

Αγοράστε και πουλήστε domain names – Κατοχυρώστε ονόματα ιστοσελίδων και με σκοπό να τα πουλήστε αργότερα που μπορεί να έχουν πάρει μεγάλη αξία

Συνδρομές – Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα στην οποία θα προσθέτετε συχνά περιεχόμενο για το οποίο θα μπορούσε κάποιος να πληρώνει συνδρομή για να έχει πρόσβαση

Συλλογή και πώληση πληροφοριών – Δημιουργία και πώληση πακέτου πληροφοριών ή δεδομένων που είναι δύσκολο να αποκτηθούν.Το φτιάχνετε μια φορά το πουλάτε πολλές.

Ενοικίαση ιστοσελίδας – Δημιουργία ιστοσελίδας που θα μπορούσε να ενοικιαστεί σε μια μεγαλύτερη εταιρεία

Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων – Βρείτε άτομα ή μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν σελίδες στο διαδίκτυο ενώ θα έπρεπε και προσφερθείτε να τους φτιάξετε με το ανάλογο αντίτιμο .