Παθητικό εισόδημα από βίντεο στο Youtube

 

Δοκίμασε να ανεβάσεις ενδιαφέροντα βίντεο στο youtube και βγάλε χρήματα.

Τα τελευταία χρόνια το youtube έχει γίνει πάρα πολύ δημοφιλές. Και αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι ασχολούνται όλο και πιο πολλοί με την δημιουργία βίντεο. Γιατί αυτό; Φυσικά γιατί υπάρχουν χρήματα.

Γενικά, αν κάποιος στοχεύσει να γίνει youtuber, είναι μάλλον το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ψάχνουμε στο PassiveIncome.gr – το παθητικό εισόδημα. Με την έννοια Youtuber εννοούμε ότι κάποιος προβάλει συνήθως τον ίδιο του τον εαυτό και ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο -αν όχι καθημερινά- . Πολύ πιο κουραστικό και ενεργοβόρο από ότι φαίνεται.

Εμείς λοιπόν που έχουμε στόχο το παθητικό εισόδημα πρέπει να ψάξουμε για βίντεο που θα είναι έξυπνα και διαχρονικά. Βίντεο που θα συνεχίσουν να μαζεύουν προβολές και μετά από μια βδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο. Αυτά τα βίντεο θα μπορούσαν να είναι κάποιο tutorial ( οδηγός ) , κάποιο τραγούδι (προσοχή, δικό σας τραγούδι!!) , μια συνέντευξη , κάποιο review προϊόντος κτλπ.

Τον πρώτο καιρό θα βασίζεστε στις διαφημίσεις της ίδιας της Google, αν όμως καταφέρεται και μεγαλώσετε αρκετά το κανάλι σας, ίσως σας προσεγγίσουν και εταιρείες για να διαφημίσετε τα προϊόντα τους επί πληρωμή .

Σχετικά με τις διαφημίσεις έχουμε γράψει και σε άλλο άρθρο μας: Προβολή διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μου