Παθητικό εισόδημα μέσω συνδρομών

 

Οι συνδρομές είναι από τους πιο δημοφιλής τρόπους παθητικού εισοδήματος.

Αρκεί καταφέρετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για το οποίο θα πλήρωνε κάποιος σε σταθερό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και ιδέες να το πετύχετε αυτό.

Ένας από αυτούς είναι η περίπτωση να είναι τόσο μοναδικό το περιεχόμενο της σελίδας σας που κάποιος θα πληρώσει για να είναι ένας από αυτούς που θα έχουν πρόσβαση.

Δεύτερη περίπτωση , να έχετε το περιεχόμενο της σελίδας δωρεάν σε μια μορφή και να πουλάτε το ίδιο περιεχόμενο σε άλλη μορφή μέσω συνδρομής. ( πχ οδηγούς που έχετε δωρεάν σαν άρθρα να τα δίνετε στα μέλη σαν βίντεο ή ηχητικό αρχείο)

Άλλο μοντέλο συνδρομής συναντάμε για άμεση εξυπηρέτηση ή early access. Κάποιος πληρώνει κάτι παραπάνω και έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ή προϊόν πριν από τους υπόλοιπους. Ή στην περίπτωση της εξυπηρέτησης να βρεθεί στην κορυφή μιας λίστας αναμονής όταν χρειαστεί.

Επίσης πολύ συχνά συναντάμε εφαρμογές σε εφαρμογές κινητών. Μια καλή εφαρμογή μπορεί να μαζέψει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, μηνιαίους συνδρομητές. Έχουμε γράψει περισσότερα και μπορείτε να διαβάσετε για τις εφαρμογές κινητών στο “Δημιουργία εφαρμογής για smartphone

Υπάρχουν πολλά ακόμα μοντέλα, και ο καθένας θα μπορούσε να δημιουργήσει το δικό του, ανάλογα τις ανάγκες και το είδος. Ότι και να αποφασίσετε προσέξτε το περιεχόμενο που θα δώσετε μέσω συνδρομής να αξίζει να τα χρήματα που ζητάτε. Θέλετε οι πελάτες να ανανεώνουν τις συνδρομές τους, έτσι ώστε να έχετε σταθερά έσοδα από αυτές.