Επένδυση/Συμμετοχή σε χτίσιμο κτιρίου

 

 

Πολύ περιληπτικά και απλά είναι όπως το αναφέρουμε στην περιγραφή.

“Μαζεύεστε αρκετά άτομα, επενδύετε στην ανέγερση κτηρίου με σκοπό την ενοικίαση/πώληση και μοιράζεστε τα έσοδα των ενοικίων/πώλησης όταν πραγματοποιηθεί.” Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ακολουθώντας αυτό το μοντέλο,την συμμετοχή σε χτίσιμο κτηρίου, κάποιος στοχεύει στο μακροπρόθεσμο παθητικό εισόδημα.

Κατά πάσα πιθανότητα, αν όλα έχουν πάει καλά και έχει πετύχει η επένδυση, θα δείτε καθαρά κέρδη μετά από χρόνια. Το καλό φυσικά είναι, ότι σε περίπτωση ενοικίων αυτά τα κέρδη από την επένδυσή σας θα είναι σταθερά για το μέλλον.

Φυσικά όσο απλή ακούγεται σαν ιδέα τόσο περίπλοκη είναι. Καταρχήν είναι σχεδόν δεδομένο ότι για να εμπλακείτε στον χώρο, πρέπει να είστε εξοικειωμένος με οικονομικούς όρους και μοντέλα. Ή να βρείτε κάποιον που να έχει αυτές τις γνώσεις ενεργώντας για εσάς και να σας συμβουλεύει.

Είτε μπορείτε να δοκιμάσετε με κάποιον γνωστό σας ή φίλο σε κάποιο μικρό διαμέρισμα στην περιοχή σας είτε να δημιουργήσετε πορτφόλιο σε κάποια πλατφόρμα στο διαδίκτυο που υπάρχουν για αυτό το σκοπό.