Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων

Βρείτε άτομα ή μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν σελίδες στο διαδίκτυο ενώ θα έπρεπε και προσφερθεί τε να τους φτιάξετε με το ανάλογο αντίτιμο .

Πολλές τοπικές επιχειρήσεων είτε επειδή δεν έχουν τις γνώσεις είτε επειδή δεν το έχουν σκεφτεί, δεν έχουν καθόλου δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Οι περισσότερες βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία. Και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε εσείς.

Με πολύ βασικές γνώσεις και μικρή σχετικά θυσία χρόνου μπορείτε να χτίσετε online παρουσία . Μια ιστοσελίδα που στηρίζετε στο wordpress είναι πανεύκολο να φτιαχτεί ακολουθώντας έναν από τους εκατοντάδες οδηγούς που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Αν λοιπόν καταφέρετε και βρείτε πελάτες και κατασκευάσετε αυτές τις ιστοσελίδες , μπορείτε να κάνετε συμφωνίες για συντήρηση αυτών με κάποιο ετήσιο κόστος.Με ένα σεβαστό αριθμό πελατών,μπορείτε να χτίσετε ένα πολύ καλό παθητικό εισόδημα.Η ιδανική περίπτωση είναι,οι επιχειρήσεις αυτές να μην είναι καταστήματα που θέλουν να πουλάνε online αλλά απλά θέλουν να έχουν μια ιστοσελίδα. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος ενασχόλησης σας για συντήρηση, μειώνεται στο ελάχιστο.

Extra tip: Μπορείτε σε ένα σερβερ να συστεγάσετε παραπάνω από μια ιστοσελίδα. Δείτε το Platinum πακέτο από την ελληνική εταιρεία Top.host, που προσφέρει απεριόριστες ιστοσελίδες , απεριόριστο χώρο και bandwith.