Ενοικίαση μεταφορικού μέσου

Αξιοποιήστε το αμάξι σας ή την μηχανή σας για κάποιο έξτρα εισόδημα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και μορφές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενοικίαση μεταφορικού μέσου για να λάβετε αμοιβή.

Ο πρώτος και πιο εμφανής τρόπος είναι να δώσετε προς ενοικίαση το όχημα σας τις μέρες που δεν το χρησιμοποιείτε. Αυτό βέβαια προϋποθέτει συμβόλαια και την κατάλληλη ασφάλεια για να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.

Μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος μια διαδρομής που θα κάνατε μόνος σας. Όπως αναφέρετε και στην ιστοσελίδα του Carpooling.gr :
Tο carpooling.gr είναι η ανεξάρτητη πύλη που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά του.” Έτσι κι αλλιώς θα κάνατε την διαδρομή και θα οδηγούσατε, γιατί να μην το κάνετε στο μισό κόστος ;

Άλλη μέθοδος που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε το όχημα σας είναι να βάλετε διαφήμιση πάνω σε αυτό! Φυσικά αυτό δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην χώρα μας αλλά θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσεγγίσετε κάποια τοπική επιχείρηση και να προτείνετε την ιδέα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.